Veilig en gezond shoppen in Blue School

Ondanks dat er geen mondkapjesplicht meer geldt, blijft het belangrijk klanten en bezoekers van Blue School een veilige en gezonde omgeving te bieden. Met Retail Innovatie als een van de onderwijspijlers, speelt Blue School in op actuele ontwikkelingen om de veiligheid en shopbeleving in de winkel te optimaliseren. Zo kun je met de desinfectie- en ontgeuringstechniek in Blue School, veilig shoppen en is de kans op besmetting met Covid-19 zelfs nihil (mits je 1,5 meter afstand houdt).

Michel Andeweg van Inscentives Europe plaatste in maart 2021 een klein onopvallend apparaatje bovenop de paskamers in de Blue School Store. Vol passie en enthousiasme vertelde hij ons meer over de innovatieve techniek erachter.

“Het compacte systeem van Biozone AirCare zorgt in de Blue School Store voor actieve luchtreiniging en desinfectie waarbij een zuurstofplasma in de ruimte wordt geblazen. Zowel de lucht in de binnenruimte als alle oppervlakken worden hierdoor direct gedesinfecteerd. Ook onderkanten van tafels, deurkrukken, toetsenborden en kleding worden hierin meegenomen. Het zuurstofplasma is een soort steriele lucht is volledig veilig voor de gezondheid.
De Biozone AirCare techniek is actief tegen bijna álle microbiologisch vervuilde deeltjes zoals bacteriën, virussen, schimmels, gisten en infecties die van dieren op mensen kunnen worden overgedragen. Tevens haalt het fijnstof en pollen uit de lucht.

Wetenschappelijk onderzoek laat verder zien dat het plasma ook effectief is tegen respiratoire virussen zoals SARS-Cov2.”

Shoppend of studerend, in de Blue School Store kun je veilig je mondkapje afdoen!

 

Wil je meer weten over deze desinfectie- en ontgeuringstechniek?
Neem een kijkje op de website van https://www.inscentives-europe.com/ of https://biozone-aircare.nl/