Heb jij je al aangemeld?

Ben jij die ambitieuze en zelfstandige scholier of student die droomt van een eigen onderneming of het managen van een winkel? Haal jij binnenkort je diploma en heb jij je nog niet ingeschreven voor een vervolgopleiding? Neem een kijkje bij Blue School!

Blue School is een innovatief onderwijs- & winkelconcept waar de werkvloer jouw klaslokaal is. Tijdens de opleiding tot Store Manager leer je alles over de nieuwste manier van winkelen, waarbij shopbeleving en de nieuwste technologieën centraal staan.
Het onderwijsprogramma is uniek en volledig ontwikkeld in samenwerking met het bedrijfsleven. Iedere 10 weken ga je uitdagende challenges aan en wordt je getraind door professionals uit het werkveld.

Werkervaring doe je trouwens op tijdens je opleiding. Je hoeft dus niet meer op zoek naar een stageplek! Zo loop je ook minder kans op studievertraging. Aan het einde van de rit heb je niet alleen een mooi diploma, maar ook een mooi CV!

 

Wil jij meer weten over deze gave opleiding?

Kom dan vooral langs tijdens één van onze Open Dagen of maak een afspraak en proef de sfeer van jouw nieuwe klaslokaal en ontmoet de studenten van Blue School.

Daarnaast staat de  studieloopbaanbegeleider Koen elke donderdag tussen 11.00 en 15.00 uur klaar om al jouw vragen te beantwoorden.  Klik hier om je aan te melden voor onze Open Dag.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de opleiding (Denim) Store Manager via ROC Mondriaan en mboRijnland.
Na inschrijving krijg je bericht over de intakeprocedure.