GESLAAGD MAAR NOG NIET INGESCHREVEN?

Ben jij die ambitieuze en zelfstandige scholier of student die droomt van een eigen onderneming of het managen van een winkel? Ben jij GESLAAGD! maar heb jij je nog niet ingeschreven voor een vervolgopleiding? Neem een kijkje bij Blue School!

Blue School is een innovatief onderwijs- & winkelconcept waar de werkvloer jouw klaslokaal is. Tijdens de opleiding (Denim) Store Manager leer je alles over de nieuwste manier van winkelen, waarbij shopbeleving en de nieuwste technologieën centraal staan.
Het onderwijsprogramma is uniek en volledig ontwikkeld in samenwerking met het bedrijfsleven. Iedere acht weken ga je pittige challenges aan en wordt je getraind door professionals uit het werkveld.

Werkervaring doe je trouwens op tijdens je opleiding. Je hoeft dus niet meer op zoek naar een stageplek! Zo loop je ook minder kans op studievertraging. Aan het einde van de rit heb je niet alleen een mooi diploma, maar ook een mooi CV!

Wil jij meer weten over deze gave opleiding?
Plan dan een locatie bezoek in!

Tijdens het locatie bezoek proef je de sfeer van jouw nieuwe klaslokaal en ontmoet je de geselecteerde studenten die stage lopen in de Blue School Store. Daarnaast staat onze storemanager en studieloopbaanbegeleider Danièle elke maandag tussen 15.00 en 20.00 uur klaar om al jouw vragen te beantwoorden.  Klik hier om een afspraak in te plannen.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de opleiding (Denim) Store Manager via ROC Mondriaan en mboRijnland.
Na inschrijving krijg je bericht over de intakeprocedure.