BOOTCAMP DAY 9 SEPTEMBER 2021

IS DE OPLEIDING (DENIM) STORE MANAGER WAT VOOR JOU ?

Bij deze niveau 4 opleiding is de Blue School Store, in Westfield Mall of the Netherlands, jouw klaslokaal! Docenten van ROC Mondriaan, mboRijnland en ondernemers staan je bij in jouw ontwikkeling naar retail professional van de toekomst. Tijdens de opleiding leer je alles over de nieuwste manier van winkelen, waarbij beleving en de laatste technologieën centraal staan. Na het behalen van jouw diploma (Manager Retail), ben je klaar voor de winkel van de toekomst!

Bij jij die ambitieuze en zelfstandige student die wij zoeken? Schijf je dan hieronder in voor de Bootcamp Day op donderdag 9 september a.s.!

Wat je precies kunt verwachten op deze dag houden we nog even geheim. Maar je wordt in ieder geval uitgedaagd om een aantal opdrachten uit te voeren in Westfield Mall of the Netherlands én in de Blue School Store zelf. De uitkomsten van deze opdrachten presenteert je aan het Blue School Team. De dag wordt afgesloten met een persoonlijk gesprek met de studieloopbaanbegeleiders van Blue School. Hierna hoor je meteen of je voldoet aan de selectiecriteria en of je mag starten met de opleiding!

ENTHOUSIAST GEWORDEN OVER DE OPLEIDING?
    SCHRIJF JE NU IN!